09:00 – 17:00

Luni - Vineri

Șoseaua Gheorghe

Despre noi

Cine suntem?

Ghidati de profesionalism, perseverenta si confidentialitate, VisionConsult este partenerul responsabil specializat in managementul proiectelor de investitii.

La VisionConsult mizam pe calitate, iar acest lucru se reflecta in numarul mare de parteneriate de lunga durata pe care le avem. Alaturi de partenerii nostri actuali inovam si diversificam afaceri de succes bazandu-ne pe competenta si eficienta echipei de consultanti.

Echipa

Echipa VisionConsult este resursa cea mai importanta a companiei, si reprezinta conceptul unei echipe de specialisti in accesarea si implementarea proiectelor cu finantari nerambursabile, experti cu activitate relevanta in domeniul consultantei in afaceri.

Totodata, am creat colaborari cu specialisti din domenii variate (tehnologi, institute de cercetare, proiectanti, banci, universitati, etc.), pentru a putea pune la dispozitia clientilor nostri servicii complexe, concepute pentru a raspunde nevoilor specifice.

business-meeting-with-charts

Misiunea

Misiunea noastra este sa identificam oportunitati de finantare nerambursabila potrivite domeniului de activitate al clientilor nostri si sa transformam pasiunea, in afaceri profitabile. Toate acestea le spunem cu mandrie si le confirma amplul portofoliu de clienti incantati de colaborarile pe care le-am avut si pe care continuam sa le fructificam.

Top